Auteur: ltvdehut

NIEUWE OPZET CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SCHRIJF JE NU IN !

(23 T/M 31 MAART 2019)           directe link: klik hier!
De opzet van de clubkampioenschappen is dit jaar gewijzigd. Waarom? Om het voor nog meer leden leuker te maken om mee te doen. Wat is er dan gewijzigd? Dit jaar spelen we alle dubbelvarianten in dezelfde week. Dus zowel de dames-, heren- als gemengd dubbel worden tegelijkertijd gespeeld. De clubkampioenschappen enkelspel worden later dit jaar gespeeld. Daarnaast is de duur van het toernooi verlengd en wordt er ook in het weekeinde gespeeld. Hierdoor kun je ook gewoon meedoen als je een paar dagen verhinderd bent en hoef je niet de hele week vrij te houden. Verder spelen we geen 3e set meer, maar spelen we een super tie-break, zoals je misschien ook al gewend bent vanuit de competitie. Hierdoor worden de wedstrijden wat korter, waardoor je ’s-avonds niet al te laat klaar bent.
Speel je graag vroeg op de avond of juist laat, speel je het liefst 1 wedstrijd op een avond of juist 2, speel je het liefst in het weekeinde of juist door de week? Vermeld dit bij je inschrijving, zodat we er rekening mee kunnen houden. Doe je graag mee, maar heb je nog geen partner; ook dat is geen probleem. Meld dit bij Edwin van Leuken. We proberen dan een tennispartner voor je te vinden.

Aanmelden kan tot en met zondag 17 maart 2019 via deze link.

BETALEN MET PINPAS

Vanaf 12 februari 2019, de datum van de algemene ledenvergadering, zal er in onze kantine uitsluitend nog betaald kunnen worden met een pinpas. Omdat we als LTV de Hut de veiligheid tijdens de bardiensten willen verbeteren, zijn wij overgegaan tot de aanschaf van een gebruiksvriendelijk kassasysteem met bijbehorende pinautomaat.
De komende tijd zullen we jullie via verschillende kanalen meer informatie geven over hoe het nieuwe kassasysteem in geval van kantinedienst te gebruiken.

© 2019

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑